vineri, 21 ianuarie 2011

Rochiile de la Globurile de Aur 2011

Globurile de Aur 2011 au fost o parada eleganta de rochii roz, piersica si nude-uri, cu cateva pete de culoare rosii si paiete stralucitoare.

Iata care au fost cele mai frumoase rochii de seara!





Globurile de Aur 2011








  • Mereu surprinzatoarea Olivia Wilde nu a dezamagit in aceasta rochie stralucitoare made by Marchesa. "Este foarte confortabila de fapt", a spus vedeta. "As putea manca un cheeseburger in ea. Nu as face-o de fapt, pentru ca eu nu mananc carne." Materialul ciocolatiu acoperit cu paiete arata ca o galaxie cu mii de stele, asa ca a fost o miscare inteligenta sa nu-si coafeze prea mult parul. Atat de sic!







    Globurile de Aur 2011








  • Actrita Dianna Agron din Glee a intruchipat-o pe Rita Hayworth intr-o rochie tip coloana, nude, dar stralucitoare, fara bretele, semnata J. Mendel si accesorizata cu un colier de diamante si o coafura retro-chic. Un look fabulos ca in Hollywood-ul de altadata!









    Globurile de Aur 2011








  • Colega ei de platou, Lea Michele, a mai avut cateva momente memorabile in rochii Oscar de la Renta, dar de data aceasta chiar a ridicat stafeta in rochia cu un singur umar semnata de acelasi designer. "Ador culoarea ei" – a declarat Lea Michele inaintea show-ului.








    Globurile de Aur 2011









  • Manecile lungi au fost in tendinta la Globuri - Leighton Meester in Burberry si Anne Hathaway in Armani Prive le-au preferat de asemenea - dar nimeni nu a fost atat de sic precum Angelina Jolie. Umerii puternici si talia stramta a rochiei verde smarald Versace i-au scos in evidenta trupul fierbinte, fara sa arate prea multa piele.








    Globurile de Aur 2011









  • Cum sa fii definitia elegantei desi esti insarcinata? Cere un sfat de la Natalie Portman, care va naste la vara si a fost superba intr-o rochie roz sidefata Viktor & Rolf, accesorizata cu un trandafir rosu perfect.







    Globurile de Aur 2011









  • Un look de o simplitate absoluta si totusi minunat! Vedeta din Easy A, Emma Stone, a aratat foarte bine in aceasta rochie minimalista Calvin Klein, de culoarea piersicii. Cine are nevoie de o supraincarcare cu accesorii si paiete cand ai acest gen de stralucire naturala?







    Globurile de Aur 2011









  • Mila Kunis si-a scos in evidenta frumusetea intr-o rochie verde cu un umar, semnata Vera Wang. Ea a avut un look matur si glamouros, care i s-a potrivit in totalitate.









    Globurile de Aur 2011








  • Alerta de vulpita sexy! Vedeta din Mad Men, January Jones, a atras multe priviri in rochia super-decupata din colectia Versace.










    Globurile de Aur 2011








  • E uimitor felul in care Eva Longoria a reusit sa poarte o rochie neagra cu atata originalitate! Creatia designerului Zac Posen i-a venit ca o manusa!















  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu